Weston

Met een ervaring en expertise van meer dan 25 jaar, opereren wij onder de vlag Weston sinds 2005. Als tradingbedrijf koopt en verkoopt Weston jaarlijks meer dan 8.000 nieuwe en recente wagens van alle merken aan professionals in 19 landen op 3 continenten. 


Ons verhaal
Divers Aanbod

Divers Aanbod

Wij profileren ons als aankoper van opportuniteiten waardoor we altijd een snel wisselend en zeer uiteenlopend aanbod hebben. Doorgaans bieden wij personenwagens en lichte vrachtwagens aan in zowat alle categorieën. 

Zowel nieuwe als tweedehandswagens tot 2 jaar oud met gemiddeld 20.000 km op de teller, het Weston gamma is voor iedereen toegankelijk. Wij bieden een ruime keuze aan op maat van elke klant: zowel voertuigen voor een klein budget als wagens uit het premium segment.

Ons aanbod
Aankooppolitiek

Aankooppolitiek

Een succesvolle transactie bestaat uit een doordachte analyse, een vlotte afhandeling en een discrete verkoop. Een belangrijke troef hierbij is snelheid!
Het maken van snelle aankoopanalyses, een gezonde solvabiliteit en snelle logistieke oplossingen vormen de 3 pijlers van onze efficiënte aankooppolitiek.

Leveranciers
Ontzorging & Continuïteit

Ontzorging & Continuïteit

Tijdens het hele verkoopproces staat Weston garant om klanten te ontzorgen van diverse administratieve en logistieke procedures waarbij vaak potentiële valkuilen schuilgaan. Precies hier ligt onze taak als full-service partij voor de klanten. Het begeleiden, geruststellen en ondersteunen van de klant bij de aankoop, levering, marketing en registratie van één of meerdere voertuigen op zijn thuismarkt. 

Door het jarenlange investeren in loyale en duurzame relaties met verschillende merken kunnen wij continuïteit in uw voorraad garanderen.
Wij zorgen ervoor dat onze klant zich kan focussen op wat echt belangrijk is, zijn core business als autodealer: verkopen !

Klanten
Weston Team

Weston Team

Dagelijks staan wij voor u klaar met ons team van 27 betrokken en gepassioneerde mensen.

Ontmoet ons

Al een account?

Bekijk ons aanbod mét prijzen en een overzicht van uw bestellingen

Login

Wilt u meer zien?

In no-time een gedetailleerd beeld van ons aanbod

Registreer