Bent u leverancier?

Een succesvolle transactie bestaat uit een doordachte analyse, een vlotte afhandeling en een discrete verkoop. Een belangrijke troef hierbij is snelheid!

Ons toegewijd, deskundig aankoopteam maakt het mogelijk een aanbieding binnen de 24 uur te analyseren en te beantwoorden. De sterke solvabiliteit van Weston staat garant voor een snelle betaling van zowel grote als kleine loten. Uw fysieke stock kan dankzij onze logistieke mogelijkheden op korte termijn afgehaald worden.

Het maken van snelle aankoopanalyses, een gezonde solvabiliteit en snelle logistieke oplossingen vormen de 3 pijlers van onze efficiënte aankooppolitiek.

Verstuur uw aanbieding
1. Aanbod scannen

1. Aanbod scannen

Het aanbod op de Weston website vormt slechts een fragmentarische inkijk op ons aanbod. Voor het volledige gamma richt de klant zich bij voorkeur tot het Weston salesteam. Gepersonaliseerde aanbiedingen op maat zijn altijd mogelijk per mail, whatsapp, telefoon…

Ontdek ons aanbod
2. Bestellen

2. Bestellen

Bestellingen verlopen online of via ons salesteam. Een kopie van de statuten, een actief btw-nummer en volledige contactgegevens zijn vereist voor elk contract. De aankoop komt tot stand na uitwisseling van de ondertekende proforma documenten.
Wanneer de bestelde wagens bij ons aankomen, volgt een laatste check-up. Uitrusting, opties, schades en kilometerstanden worden gecontroleerd zodat dit overeenkomt met wat u besteld heeft. Vervolgens worden de auto’s voorbereid voor levering aan de klant.

Koop van ons
3. Transport

3. Transport

Na ontvangst van de betaling kunnen de wagens worden opgehaald. In België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland kunnen de wagens kosteloos geleverd worden. Ook voor de overige bestemmingen kan er een rendabele oplossing aangeboden worden. Onze efficiënt georganiseerde dispatch staat steeds ter beschikking van onze klanten.

Contacteer logistiek
4. Documenten

4. Documenten

Onze administratieve dienst staat tot uw beschikking voor al uw verzoeken. Het team kan u alle documenten met betrekking tot de aankoop van een voertuig bezorgen, opdat u de wagen eenvoudig en vlot kan registreren in uw land. Inschrijvingsbewijzen, gelijkvormigheidsattesten, facturen en dubbele sleutels worden gratis op een veilige manier via de diensten van TNT Express opgestuurd.

Contacteer Admin
5. Opvolging

5. Opvolging

Om de continuïteit te garanderen worden de meest courant verkopende wagens maandelijks aangevuld zodat onze klant niet zonder voorraad hoeft te vallen. Samen met uw sales wordt bekeken in welke mate wij u kunnen helpen met stockbeheer.

Contacteer uw Sales